ICEBERG TRUIEN

ICEBERG TRUIEN


ICEBERG TRUIEN

Voor een stoere casual trui moet je bij Iceberg zijn. In de collectie vind je de meest stoere designs en soms in opvallende kleurcombinaties. Ben je op zoek naar een hoodie, gebreide trui of sweater? Check dan zeker de collectie truien van Iceberg eens!


ICEBERG TRUIEN BIJ RICO MODA

Net als in de rest van de collectie, zie je ook bij de Iceberg truien een duidelijk patroon terug. De kleurcombinaties is wat het meest opvalt! Het type colour block zie je dit seizoen veel terug bij Iceberg. Daarnaast is op veel truien ook het merklogo groot zichtbaar.

CARTOONS VAN ICEBERG

Net als in eigenlijk de hele Iceberg collectie, zien we ook bij de truien de cartoonprints regelmatig terug! Dit seizoen zijn vooral de karakters uit de Snoopy cartoon goed vertegenwoordigd. De cartoonprints zorgen voor een speelse vibe en je creëert er eenvoudig een casual look mee!

ICEBERG TRUIEN: COMFY & CASUAL

Naast de opvallende designs van Iceberg, maakt ook de pasvorm en zachte stof dat de sweaters superlekker zitten! De pasvorm is vaak wat losser, een regular fit die mooi rond jouw lichaam valt, maar zeker niet strak zit. De katoenen stoffen zijn extra zacht en blijven lang mooi!