Iceberg Sweaters

Iceberg Sweaters


Iceberg Sweaters

Iceberg heeft een exclusieve collectie heren truien waaronder de stoere designer sweaters. De sweaters herken je aan de comfy pasvorm, luxe materialen met de kwaliteit die je van Iceberg mag verwachten. Check de gehele collectie sweaters nu bij Rico Moda!

No products found!

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

Je hebt 0 van de 0 gezien


ICEBERG SWEATERS BIJ RICO MODA

De sweaters van Iceberg zijn op te delen in twee categorieën. Je hebt de sweaters met gave en kleurrijke prints, en je hebt de meer basic sweaters, waar alleen het merklogo van Iceberg op te zien is. Welke is jouw favoriet?

OPVALLENDE ICEBERG SWEATER

Sweaters van Iceberg herken je meteen. Ze zijn vaak voorzien van een gave grafische print, met felle kleuren en karakters uit verschillende cartoons. Daarmee creëer je ook heel eenvoudig een opvallende look. Wil je dus eens iets anders dan de standaard sweaters met merklogo? Dan ben je bij Iceberg zeker aan het juiste adres!

COMFORTABELE SWEATERS

Naast de gave looks van de sweaters, is ook de pasvorm heel comfortabel. Een Iceberg sweater draag je dus ook gerust bij een dagje thuis chillen! De zachte stoffen die worden gebruikt bij het maken van de sweaters zitten heerlijk en blijven lang mooi. Daarnaast combineer je ze perfect met een sweatpants uit onze collectie!