JACOB COHËN JEANS

JACOB COHËN JEANS


JACOB COHËN JEANS

Voor de perfecte jeans ben je bij Jacob Cohen aan het juiste adres. De jeans hebben vaak een slim fit pasvorm en zijn gemaakt van topmaterialen. Een jeans van Jacob Cohën zit daardoor altijd comfortabel en valt mooi. Shop de hele collectie Jacob Cohen jeans nu bij Rico Moda!

Je hebt 18 van de 18 gezien


JACOB COHEN JEANS VOOR HEREN BIJ RICO MODA

Bij Rico Moda vind je vooral de Nick Slim (voorheen J622) jeans van Jacob Cohen. Deze heeft een comfortabele slim fit pasvorm. De jeans zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, wassingen en afwerkingen. Herkenbaar is het label van paardenhaar dat op de meeste jeans is gestikt. Heb je nog een nieuwe jeans nodig? Bekijk dan zeker de collectie Jacob Cohen jeans!

NICK SLIM (J622) JACOB COHËN JEANS

Jacob Cohën jeans staan bekend om hun perfecte pasvorm. Je kunt ze herkennen aan de code van de jeans, voorheen was dit J622, nu Nick Slim. Het is dezelfde perfecte pasvorm, maar met een nieuwe naam. Die perfecte pasvorm is een slim fit: aansluitend op de bovenbenen en met een toelopende broekspijp naar de enkels. Door de toevoeging van elastan zitten de jeans van Jacob Cohen heerlijk!

JACOB COHËN BELEVING

Elke Jacob Cohen jeans is een echte beleving. Naast dat je een perfect zittende jeans koopt, krijg je allerlei gave details erbij. Zo zit er bij elke jeans een bijpassende zakdoek en bevat elke jeans een lederen label met het merklogo.