K-WAY HEREN BIJ RICO MODA

K-WAY HEREN BIJ RICO MODA

K-WAY HEREN BIJ RICO MODA

K-way is een bekend merk dat gespecialiseerd is in outdoor- en regenkleding. Het merk staat vooral bekend om zijn lichte en opvouwbare waterdichte jassen, die vaak worden aangeduid als 'K-way jassen'.

Lees meer over K-Way

Je hebt 18 van de 18 gezien

ONTSTAAN IN 1965

Op een regenachtige dag in Parijs bedacht door ontwerper Leon Claude Duhamel. Dat was in 1965, en vandaag de dag is K-Way nog even relevant.  

Van oorsprong komt K-Way uit Frankrijk. Pas in de jaren 70 kende de iconische regenjassen van K-Way een wereldwijd succes. De nylon jas is gemakkelijk op te vouwen en kun je zelfs oprollen tot een zakje om het gemakkelijk mee te nemen. 

De klassieke regenjas van K-Way werd eerst "en cas de pluie" genoemd, wat in geval van regen betekent. Pas later kwam een reclamebureau met een meer internationale naam K-Way. De collectie is een mooie mix van tijdloze klassiekers en seizoensgebonden items. 

DE JASSEN VAN K-WAY

Van regenjas tot winterjas, voor de sportieveling of de persoon die net dat extra kleur wil op zijn casual outfit, welke stijl je ook kiest, de jassen van K-Way zijn er voor iedereen. De jassen zijn niet alleen erg compact, maar ook winddicht, waterdicht en ademend. Ideaal dus voor het weer in Nederland… 

Dé klassieker is Le Vrai Claude. De naam van de modeljas komt voort uit het feit dat dit de allereerste jas was die in 1965 werd ontworpen door de oprichter, Léon-Claude Duhamel. De K-Way jas is gemaakt van duurzaam ripstop nylon, heeft een verstelbare kap en elastische polsen. 

COMFORT ALS HET REGENT

K-Way  is dan wel Frans, maar de naam moest Amerikaans lijken: het land van alle innovaties, zoals jeans en kauwgum. Je vindt altijd wel een functioneel, technologisch, kleurrijk en intelligent kledingstuk.

Vandaag de dag is het gedaan met hinderlijke paraplu's, mutsen en trieste kledij. K-Way opteert voor een functionele, frisse en kleurrijke stijl, die breekt met het verleden. Het is tenslotte makkelijk mee te nemen doordat je de jas gemakkelijk kan opvouwen en zelfs op kan rollen tot een zakje. 

Veelgestelde vragen