MACKAGE HEREN BIJ RICO MODA

MACKAGE HEREN BIJ RICO MODA

Mackage is een Canadees merk dat is opgericht in 1999 door Eran Elfassy. De collectie van Mackage combineert het fijnste leer, dons en wol met op maat gemaakte silhouetten en nauwkeurige details. De jassen van Mackage staan voor design, innovatie en uitstekende kwaliteit.

Lees meer over Mackage

GEÏNSPIREERD DOOR FAMILIE

Mackage is opgericht in 1999 en de naam kwam door de onjuiste uitspraak van “Maquillage” (Frans voor make-up) door het nichtje van Eran Elfassy. Geïnspireerd door ervaring van zijn broer in de leerindustrie, richtte Eran Elfassy in 1999 Mackage op. Twee jaar later voegde Elisa Dahan zich bij Mackage. Samen ontwikkelden zij het merk tot een van de meest prestigieuze hedendaagse jassenmerk ter wereld. Hun missie is duidelijk: bovenkleding naar een hoger niveau tillen door de unieke balans tussen mode en functie. Het merklogo is gebaseerd op de fleur-de-lys, wat een knipoog is naar de Frans-Canadese roots.

GEMAAKT OM TE PRESTEREN

Mackage jassen zijn gemaakt met nano-down technologie. De exclusieve dons is gecoat met een Texcote Nano-behandeling, om de levensduur en duurzaamheid van jouw Mackage jas te verlengen. Deze Nano-down technologie maakt de jassen van Mackage luchtig en zorgt ervoor dat de jas lichtgewicht is. Uniek aan Mackage zijn de zelf-verwarmde zakken, deze houden warmte goed vast, terwijl vocht kan ontsnappen. Door strenge eisen van het productieproces, onderscheidt Mackage zich door de kwaliteit en superieure prestaties van de jassen. Alle jassen zijn getest in de ijskoude Canadese winter.

VOOR WIE IS MACKAGE?

De collectie van Mackage is gecreëerd om te presteren, met een unieke samenwerking van mode en functie. Mackage heeft innovatieve ontwerpdetails ontwikkeld, zoals de dubbele kraag, zelf-warmende zakken en leren details, die het gevoel voor mode van de jas versterken. Het merk is voor mannen die een jas zoeken waarop ze kunnen vertrouwen in extreme omstandigheden. Iets dat functioneel is, stijl heeft en hen beschermt tegen de elementen.

DE NIEUWE COLLECTIE VAN MACKAGE

Bekijk de nieuwe collectie nu bij Rico Moda. Wij hebben verschillende winterjassen, perfect voor het aankomende seizoen. Als je op zoek bent naar een warme winterjas, die er ook heel gaaf uitziet, dan is Mackage voor jou. Door de innovatie en het design van Mackage, kun je er zeker van zijn dat je een uniek item aan je kledingkast toevoegt.

VEELGESTELDE VRAGEN