MASON GARMENTS SNEAKERS

MASON GARMENTS SNEAKERS


MASON GARMENTS SNEAKERS

Een van de populairste sneakermerken van dit moment is toch wel Mason Garments. Deze toffe sneakers zijn er in veel verschillende kleuren en modellen. Je combineert ze supergoed onder een casual outfit. Check de gehele collectie sneakers van Mason Garments nu bij Rico Moda!

Je hebt 16 van de 16 gezien


MASON GARMENTS SNEAKERS BIJ RICO MODA

De sneakers van Mason Garments zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. De populaire Torino en Tia modellen zijn vaak snel uitverkocht! Naast de basissneakers en de seizoenssneakers in hippe kleuren, werkt Mason Garments ook regelmatig samen met andere bekende merken om exclusieve sneakers te ontwerpen. Zo hadden we eerder al de Mason x Playboy en Mason x CocaCola sneakers!

MASON GARMENTS GENOVA

Eén van de nieuwste modellen van Mason Garments is de Genova. Bij Rico Moda vind je twee modellen: de Genova 2 en de Genova 2 High. Deze stoerdere sneakers zijn wat grover opgezet en hebben een sportieve look. Ze zijn perfect voor wie helemaal on trend wil zijn en niet bang is een opvallende sneaker te dragen.

MASON GARMENTS KAN ALTIJD

Omdat de collectie Mason Garments sneakers lekker uitgebreid is, is er voor elke gelegenheid wel een Mason Garments sneaker te vinden. Zoek je een fijne basissneaker? Dan zijn de TIA en Torino sneakers in zwart, wit of grijs perfect. Zoek je juist iets opvallenders? Kijk dan eens naar de Firenze High of Genova 2. De verschillende kleuraccenten en modellen zorgen voor een ruime keuze!