MONTALE PARIS BIJ RICO MODA

MONTALE PARIS BIJ RICO MODA


MONTALE PARIS BIJ RICO MODA

Montale Paris is een Frans merk opgericht in 2003 door Pierre Montale. De parfum collectie van Montale Paris is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, zoals patchouli, citrus, floral, oud, vanille en roos. Voor intense en bijzondere parfum geuren, met een uitzonderlijke houdbaarheid, zodat het niet snel vervaagd.

Lees meer over Montale Paris

Je hebt 24 van de 45 gezien

Toon meer

GEÏNSPIREERD DOOR DE OOSTERSE WERELD

Piere Montale had 20 jaar geleden een afspraak met het lot in de verre uithoeken van Arabië. Daar is hij geïnspireerd geraakt door de verborgen geheimen en de schoonheid van de oosterse wereld. Door het leerproces en experimenten, combineert Piere Montale geurmaterialen zoals oudh, ceder en roos tot heerlijke geuren. In het oosten werd Piere Montale enorm populair en gewild. Piere Montale werd de eerste ambassadeur van oudh voor het Westen, met zijn iconische geur “Black Aoud”. In 2003 keerde hij terug naar Frankrijk en presenteerde hij zijn eerste creatie onder het parfum huis: Montale.

WAT IS OUDH?

Oudh is een bijzonder en zeer kostbare houtsoort. Het wordt geproduceerd wanneer de Agar Aquilaria boom wordt geïnfecteerd door een sparasitische schimmel. De boom verbergt van nature een verdediging tegen deze schimmel. Dit natuurlijke mechanisme produceert een zeer donker en aromatisch hars. Dit aromatische hars wordt handmatig afgenomen en wordt beschut tegen het licht in kelders. Omdat de Aquilaria boom erg zeldzaam is en het proces van harsvorming en de oogst daarvan erg complex is, is Oudh een van de meest kostbare en gewilde parfumgrondstoffen ter wereld. De geur is houtachtig, rokerig, diep en complex. Het was oorspronkelijk een exclusief materiaal, dat werd gebruikt in spirituele rituelen en praktijken van de Arabische en Japanse cultuur.

DE NIEUWE COLLECTIE VAN MONTALE PARIS

De collectie van Montale Paris is nieuw dit seizoen bij Rico Moda. De collectie bestaat uit meer dan 30 verschillende parfums, zodat voor elke gelegenheid een geur klaar staat voor zowel dames als heren. Van zoetere geuren zoals jasmijn, vanille en rozen, tot pittigere geuren van kruiden, koffie en oudh. De Montale parfums zitten in een moderne aluminium fles, speciaal gemaakt om de waardevolle essences te beschermen en te behouden.

BLACK OUDH: DE IDENTITEIT VAN MONTALE PARIS

De “Black Oudh” is een echte oriëntaalse reukervaring gecreëerd door Pierre Montale in 1993. Het is de eerste geur van Montale, die een intensiteit en totale verassing biedt, door zijn meesterlijke originaliteit. Black Oudh is een geweldige Cambodjaanse oudh, met Indonesische patchoeli bladeren, over een combinatie van mandarijn, musk en rozenblaadjes.

VEELGESTELDE VRAGEN