PARAJUMPERS BODYWARMERS

PARAJUMPERS BODYWARMERS


PARAJUMPERS BODYWARMERS

Parajumpers heeft de meest complete collectie voor heren, zoals de stoere bodywarmers. Een bodywarmer met dons is ideaal voor extra warmte. De Parajumpers items zijn de juiste balans tussen praktische ontwerpen, aangename pasvormen en warmte. Check de gehele collectie bodywarmers nu bij Rico Moda!


DE COLLECTIE BODYWARMERS VAN PARAJUMPERS

De bodywarmers van Parajumpers zijn perfect geschikt als tussenjas. Ze geven extra warmte aan je outfit. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg stijlvol en afgewerkt met de details die we van het merk kennen.

PRAKTISCHE BODYWARMERS

Een bodywarmer van Parajumpers is naast de casual look ook nog eens erg praktisch. Vrijwel alle modellen Parajumpers bodywarmers zijn voorzien van meerdere zakken. Deze zakken vind je meestal terug in de vorm van twee steekzakken. Het handige is dat je deze sluit met een rits. Zo kan je tijdens een lentedagje perfect op pad met een short, een T-shirt en een bodywarmer zonder dat je hoeft na te denken waar je je waardevolle spullen kwijt kan.

BODYWARMERS IN VERSCHILLENDE KLEUREN

Een bodywarmer is een uniek kledingstuk. Je kan ze zowel op koudere als op warmere dagen dragen. De tijdloze collectie bodywarmers van Parajumpers speelt hier perfect op in. Door het gebruik van basic kleuren als zwart, donkergroen en grijs zijn de bodywarmers van Parajumpers altijd goed te combineren met andere items. Ook kan je per seizoen prima wisselen. In de zomer is een witte Parajumpers bodywarmer een goede optie, terwijl je op een herfstdag juist weer kan matchen met een donkergroene bodywarmer. Hoe dan ook, een bodywarmer van Parajumpers is een perfecte toevoeging voor de designercollectie van de modieuze man.