PARAJUMPERS VESTEN

PARAJUMPERS VESTEN


PARAJUMPERS VESTEN

Ben je op zoek naar een Parajumpers vest? De vesten van Parajumpers zijn klassiek, maar met een modern tintje. De meeste vesten zijn gemaakt van zacht katoen en afgewerkt met de details die we van het merk kennen. Bekijk alle vesten van Parajumpers nu bij Rico Moda!


DE COLLECTIE PARAJUMPERS VESTEN

De vesten van Parajumpers zijn helemaal van deze tijd. Vrijwel altijd is de bekende patch van het merk terug te vinden op één van de mouwen van de vesten. De vesten zijn er in verschillende basiskleuren, waardoor combineren met andere items heel gemakkelijk is.

VERSCHILLENDE BASISKLEIUREN

De vesten van Parajumpers zijn er in verschillende basiskleuren. Zo kom je ieder moment goed voor de dag. Combineer een Parajumpers vest met een Parajumpers sweatpants en je hebt een outfit in stijl te pakken waarin je heerlijk kan chillen.

TIJDLOZE VESTEN

De vesten van Parajumpers zijn tijdloos, maar daarmee zeker niet saai. Integendeel, de vesten hebben een sportieve uitstraling en zijn zowel open als dicht goed te combineren. Draag je vest voor een sportieve look gesloten. Wil je een iets meer urban uitstraling creëren? Draag je Parajumpers vest open en combineer met een T-shirt van Parajumpers. Zo zijn de vesten voor meerdere looks geschikt!