Polo Ralph Lauren petten

Polo Ralph Lauren petten


Polo Ralph Lauren petten

Jouw outfit is niet compleet zonder een pet van Polo Ralph Lauren. De petten zijn er in verschillende kleuren en afgewerkt met het merklogo op de voorkant. Ze zijn aan de achterkant verstelbaar. Shop jouw nieuwe Polo Ralph Lauren pet bij Rico Moda!


POLO RALPH LAUREN PETTEN BIJ RICO MODA

De petten van Ralph Lauren zijn beschikbaar in meerdere verschillende kleuren. Zo zijn de Polo Ralph Lauren petten bijvoorbeeld beschikbaar in basiskleuren zoals blauw, groen en zwart. Liever iets meer opvallen? Ga dan voor bijvoorbeeld een rode kleur. Het simpele maar tijdloze design van de petten maakt ze makkelijk om te combineren.

HET ICONISCHE MERKLOGO

De petten van Polo Ralph Lauren zijn al jarenlang helemaal hot in het straatbeeld. Ze zijn te herkennen aan het iconische merklogo op de voorkant van de petten. De polospeler op de voorzijde toont de kwaliteit, kracht en competitieve geest van het merk. Het paard, een symbool voor vrijheid, staat voor loyaliteit, moed en wilskracht.

VOOR ELKE GELEGENHEID

De petten van Polo Ralph Lauren zijn goed te combineren met welke outfit dan ook. Combineer de pet bijvoorbeeld met een mooie polo van het merk, zodat je Polo Ralph Lauren outfit helemaal on point is. Maar ook als je bijvoorbeeld gaat sporten zijn de petten prima geschikt.