SOSPIRO BIJ RICO MODA

SOSPIRO BIJ RICO MODA


SOSPIRO BIJ RICO MODA

Sospiro is een exclusief luxe parfum, ontwikkeld in samenwerking met het parfumhuis Xerjoff, dat inspiratie vindt in een creatief huwelijk tussen Italië en het Midden-Oosten. Sospiro is een sierlijk balans tussen het oude en het nieuwe. Het wil geurige beelden uit een rijk en kleurrijk erfgoed opnemen die de fantasie inspireren en de zintuigen raken. 

Verfijnde en dynamische symfonieën die schommelen tussen tastbare en geurende verleidingen om je de adem te benemen. 

Lees meer over Sospiro

EEN VERLEDEN VAN EPISCHE HANDELSROUTES

De toevoeging van waardevolle oud geeft elke parfum zijn eigen karakter. De luxe samenstelling van elk parfum herinnert aan een verleden van epische handelsroutes en mythische zeeën, afgelegd door mensen die geïnspireerd waren om iets nieuws te ontdekken. Elke parfum is zorgvuldig ontworpen met de fijnste en zeldzaamste oliën.  

Geïnspireerd door klassieke muziek

Sospiro is het toppunt van rijkdom en sierlijkheid, met een vleugje van de meest sensueel geurende symfonieën. Sospiro parfums zijn geïnspireerd door de verfijndheid en schoonheid van klassieke muziek.

Het vieren van de wellust en schoonheid van parfums, gemaakt door een sierlijke combinatie van zeldzame en kostbare noten, in combinatie met warmte en kunstzinnigheid, die elkaar achtervolgen en samensmelten tot tijdloze melodieën en accenten, die op de huid smelten tot de meest bijzondere harmonieën en de meest verleidelijke melodieën.  

De unieke fles van Sospiro

De parfum is verpakt in fluweel en doet denken aan de vleugels van een vlinder, samen met de zachte curve van de fles doet dit denken aan de perfectie van de menselijke vorm. De gouden kroon op de fles doet denken aan de last die de liefde met zich meebrengt.  

Voor wie is sospiro?

De geuren van Sospiro hebben elk een eigen karakter. Sospiro wordt gedragen door de meest verfijnde parfumverzamelaars. De geuren stralen rijkdom en sierlijkheid uit. Het zijn unieke geuren die je de gehele dag door blijft ruiken. Sospiro is een sensatie van de zintuigen die weinigen echt zullen ervaren.   

Veelgestelde vragen