STONE ISLAND KORTE BROEKEN

STONE ISLAND KORTE BROEKEN


STONE ISLAND KORTE BROEKEN

De collectie broeken van Stone Island wordt steeds groter. Perfect voor een complete Stone Island outfit, ook op een warme dag! Bij Rico Moda vind je veel verschillende herenbroeken van Stone Island, zoals de korte broeken. Meestal zijn ze voorzien van de afneembare Compass Badge of het vierkante patch logo. Shop jouw Stone Island korte broek broek bij Rico Moda!

Je hebt 13 van de 13 gezien


SWEATSHORTS: COMFY BUT CLASSY

Je kunt de items van Stone Island makkelijk herkennen aan de bekende compass badge. Als je van comfortabele kleding houdt, zijn de Stone Island sweatshorts ideaal. Het materiaal katoen zorgt ervoor dat de sweatshorts een relaxed fit hebben. Ontdek hier de Stone Island broeken collectie bij Rico Moda.

OP JE ZOMER BEST

Tijdens het warme weer valt jouw outfit zeker op met Ook met de korte broek val jij op met het bekende Stone Island logo die bevestigd is aan de linkerzijde. De korte broeken van Stone Island zijn verkrijgbaar in het zwart, maar ook in zomerse kleuren zoals geel, blauw, wit en oranje. Combineer je korte broek met een Stone Island polo of een Stone Island T-shirt om je outfit af te maken. Ontdek hier de Stone Island collectie bij Rico Moda.