Stone Island Overshirts

Stone Island Overshirts


Stone Island Overshirts

Stone Island heeft de meest exclusieve collectie heren jassen waaronder de stoere designer overshirts. De overshirts sluiten met een rits en hebben vaak stijlvolle borstzakken. Uiteraard is de Stone Island badge altijd goed zichtbaar met de kwaliteit die je van Stone Island mag verwachten. Check de gehele collectie overshirts nu bij Rico Moda!


Verschillende varianten overshirts

De overshirts van Stone Island zijn altijd goed. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten zoals basiskleuren zwart, beige en grijs. Maar ook vrolijkere kleuren groen en blauw. De variatie is dus groot en daarom perfect voor eigenlijk elke outfit.

WANNEER DRAAG JE EEN STONE ISLAND OVERSHIRT?

In de zomer kun je een overshirt dragen als een dun jasje en in de winter als vest voor over je trui of shirt. Als je niet iets heel bijzonders aan wilt doen kun je een overshirt aantrekken om toch je outfit net wat extra’s te geven en zo toch goed gestijld de deur uit te gaan. Ze komen in verschillende varianten. Je hebt de gewone basics die zijn altijd goed, maar als je toch nog net wat anders wilt is de groene variant ook super tof!