NEW BRAND: SUICOKE BIJ RICO MODA

NEW BRAND: SUICOKE BIJ RICO MODA

NEW BRAND: SUICOKE BIJ RICO MODA

De zomer staat voor de deur en dat betekent zon, warmte en excentrieke outfits! Voor dat laatste kunnen de items van Suicoke zeker niet ontbreken. Stijlvolle slippers en sandalen die ook nog eens ontzettend lekker lopen!

Lees meer over CP Company

No products found!

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

Je hebt 0 van de 0 gezien

ONTSTAAN

In 2006 kwamen een aantal anonieme creatievelingen bijeen en richtten Suicoke op. Tot zover is er ook niet veel bekend over deze oprichters. Hoewel er veel mensen benieuwd zijn naar wie deze oprichters zijn, blijven ze toch in anonimiteit staan. De makers vinden dat de focus bij het product moet liggen, en niet zozeer bij de ontwerper.

TECHNISCHE KWALITEIT

Of je nu zoekt naar open of gesloten sandalen, Suicoke heeft altijd de perfecte fit voor jou! Dankzij het design van de stevige zolen zorgt ervoor dat jouw voeten beschermd worden tegen de ruigste terreinen. Dit komt doordat Suicoke samenwerkt met Vibram, het bedrijf dat bekend staat als ‘s werelds beste zolen fabrikant. Bij aankoop van een paar Suicokes weet je gewoonweg dat je op technisch uitmuntende zolen in huis haalt.

VOOR WIE?

Of je nu op zoek bent naar sandalen of slippers, Suicoke is er voor iedereen die naast stijlvolle slippers of sandalen ook op zoek is naar technisch uitmuntende kwaliteit! De zolen van Vibram zorgen voor uiterst comfort, ook tijdens lange tochten. Rock jij de sandalen met of zonder sokken? De keuze is aan jou!

VINDEN VAN DE BALANS

Luxe, excentrieke designs in combinatie met exceptionele kwaliteit, dat is precies de balans je ervaart als je kiest voor Suicoke. De sandalen zijn er in varianten met of zonder bandjes om de hak. Verder zijn de sandalen volledig af te stellen naar jouw voeten, waardoor je vrijwel zeker weet dat je lekker zult lopen, ongeacht de afstand!

VEELGESTELDE VRAGEN