THE NEW ORIGINALS HEREN BIJ RICO MODA

THE NEW ORIGINALS HEREN BIJ RICO MODA


THE NEW ORIGINALS HEREN BIJ RICO MODA

The New Originals bestaat sinds 2015. De oprichters streven ernaar om duurzame kleding te produceren. Het "out of the box" denken, en nieuwe uitdagingen aan durven gaan is hetgeen waar het merk voor staat. De collecties zijn voor alles en iedereen die iets te maken heeft met creativiteit, of zich graag creatief uit, ongeacht context of achtergrond.

Lees meer over The New Originals

Je hebt 24 van de 32 gezien

Toon meer

HET ONTSTAAN VAN THE NEW ORIGINALS

The New Originals is ontstaan vanuit een hechte vriendengroep met een passie voor fashion, design en muziek. Begonnen met een blog in 2011. Even later begon The New Originals naam te maken in het Amsterdamse nachtleven door het hosten van feesten onder de naam TNO SoundSystem.

Pas in 2015 werd het kledingmerk officieel opgericht, en groeide uit tot het welgevormde merk zoals we het nu kennen.

THINK OUT OF THE BOX

Het merklogo van The New Originals bestaat uit 9 puntjes, dit is een verwijzing naar de puzzel waarbij je 9 punten via 4 rechte lijnen met elkaar verbindt. Om tot een oplossing te komen moet je "out of the box" denken! Hiermee richten ze zich op het verder denken en verder kijken dan je normaal zou doen.

VOOR WIE IS TNO?

De "CATNA" kledinglijn van TNO zal je naar alle waarschijnlijkheid niet zijn ontgaan. Shirts, truien en hoodies met de tekst "Creatives are the new athletes". Dit is ook precies waar The New Originals voor staat.

The New Originals wil creatievelingen een platform bieden waar een gevoel van saamhorigheid leeft. Maar wie zijn die creatievelingen dan? Eigenlijk iedereen die iets creëert, je vindt ze in alle vormen en maten! Dit kunnen kunstenaars en muzikanten zijn, maar ook dichters of bijvoorbeeld chef-koks.

Door zich te omringen met zo veel mogelijk creatievelingen blijft het merk inspiratie opdoen.

VELE SAMENWERKINGEN

Een merk voor en door creatievelingen, zo'n inspiratievolle omgeving resulteert in mooie samenwerkingen. De meest unieke samenwerking van TNO was die met Samsung en BYBORRE.

Het elektronicamerk wilde de lancering van het nieuwe vlaggenschip model van de mobiele telefoons vieren. Dit allemaal gekoppeld aan het credo "Do what you can't". Een slogan dat staat voor creativiteit en innovatie.

Deze samenwerking resulteerde niet alleen in een stijlvolle hoodie en telefoonhoes, ook werd er dankzij de inbreng van BYBORRE gekeken naar een duurzame productie van deze artikelen. Iets wat ook goed in het straatje van The New Originals past.

MUZIEK VOOR VERBINDING

Dat TNO vele samenwerkingen aangaat is ondertussen geen geheim. Ook is het merk bezig binnen de evenementenindustrie. Naast de vele samenwerkingen met artiesten en muzikanten organiseert The New Originals samen met SMIB een jaarlijks muziekfestival.

Een muziekfestival waarbij heel hiphop Nederland aanwezig is. Een festival waar naast de passie voor muziek ook een passie voor mode gedeeld wordt.

Veelgestelde vragen