VALENZA HEREN BIJ RICO MODA

VALENZA HEREN BIJ RICO MODA


VALENZA HEREN BIJ RICO MODA

Bij Valenza draait het allemaal om het herontdekken van de ware waarde van kleding. Hun producten worden vervaardigd in eerlijke omstandigheden, met groot respect voor zowel de getalenteerde ambachtslieden als het milieu. Gelegen in de schilderachtige regio Le Marche in Italië, is elk kledingstuk met liefde en vakmanschap gemaakt door gepassioneerde kleermakers. Het resultaat? Lux ueuze kledingstukken die een verhaal vertellen en een gevoel van uniciteit uitstralen.

Lees meer over Valenza

Je hebt 24 van de 48 gezien

Toon meer

VALENZA: AMBACHT, ETHIEK EN DUURZAAMHEID

Met trots presenteren wij het merk Valenza, een opkomend merk dat de traditionele waarden van ambacht, ethiek en duurzaamheid omarmt. In een wereld waar massaproductie en oppervlakkige trends de boventoon voeren, hebben we bewust gekozen voor VALENZA om een alternatief te bieden dat écht betekenisvol is.

Valenza herenkleding positief voor de industrie

Wat Valenza echt onderscheidt, is hun toewijding aan ethische mode en duurzaamheid. Door te kiezen voor traceerbare en biologische materialen, geven ze ons de mogelijkheid om bewuste keuzes te maken zonder in te leveren op stijl en elegantie. Hun missie om de mode-industrie te transformeren en een positieve impact te maken, resoneert met ons en ons geloof in een meer verantwoorde toekomst.

VOOR WIE IS VALENZA?

In onze shop hebben we een zorgvuldig samengestelde selectie van Valenza's T-shirts, polo's en overhemden. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos stuk voor een formele gelegenheid of een trendy en casual shirt voor een ontspannen weekend, bij Valenza vind je ongetwijfeld een kledingstuk dat bij jouw stijl past.

Veelgestelde vragen