WON HUNDRED HEREN BIJ RICO MODA

WON HUNDRED HEREN BIJ RICO MODA


WON HUNDRED HEREN BIJ RICO MODA

Won Hundred is een van de nieuwste merken bij Rico Moda. Het Deense merk is in 2004 opgericht door Nikolaj Nielsen. Het doel van het merk is mooie kleding ontwerpen en verkopen. Maar ook het verbeteren van de omstandigheden van zowel mens als dier, dat bij de productie betrokken is.

Je hebt 24 van de 26 gezien

Toon meer

WON HUNDRED BIJ RICO MODA

Won Hundred gelooft erin dat de verantwoordelijkheid niet alleen ligt bij het verminderen van de ecologische voetafdruk, maar ook bij het verbeteren van de omstandigheden van de mens en het dier die betrokken zijn bij de productie hun kleding. Denk hierbij aan: Het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, het verbeteren van het dierenwelzijn, en verbeteren van hun verpakkingen die meer milieubewust zijn.

BELANG BIJ HET KLIMAAT

Ook werkt Won Hundred aan een Green Cross label, dit houdt in dat ze ervoor zorgen dat minimaal 50% van het gemaakte kledingstuk bestaat uit duurzame vezels. Zo werkt Won Hundred ook alleen met leveranciers die willen meewerken aan dit ecologische doel. Elk jaar stellen ze nieuwe doelen voor een duurzamere wereld.