Nette outfits

Nette outfits

Nette outfits

GA VOOR EEN KLASSIEKE LOOK

Met een klassieke outfit zit je altijd goed! Zo kan je prima naar je werk, casual op pad of met bijvoorbeeld een polo - mits het weer kan - naar een feestje. Bij Rico Moda hebben wij een uitgebreide collectie om een aantal verschillende klassieke outfits mee samen te stellen. Zo zijn pantalons hotter dan ooit en is een basic overhemd al lang niet saai meer. Dus wil je je urban look een keer afwisselen met een wat nettere outfit? Check dan snel een selectie van onze favoriete items.

EEN CASUAL OVERHEMD

Een overhemd alleen maar saai? Nee, zeker niet. Met een designer overhemd creëer je een casual chic look waarmee je altijd goed voor de dag komt. Combineren doe je met een chino of pantalon, zo ben je helemaal in stijl. Voor de zomer zijn dit seizoen lichtere kleuren de trend. Stoffen zoals linnen geven een extra zomerse vibe aan je outfit. Welk overhemd ga jij toevoegen aan je collectie?

COMFORTABELE FITS

PANTALONS

Een pantalon is een perfect item voor een nette outfit. De over het algemeen zachte stoffen geven een klassieke uitstraling. Sinds een aantal jaar zijn pantalons helemaal hot in de fashionwereld. Wij zijn ook zeker fan; je zit namelijk altijd goed met een pantalon. De broeken zitten lekker, zijn goed te combineren met zowel sneakers als boots en geven daarnaast ook nog eens een zomerse look doordat ze nooit geheel aansluiten aan de schoen. We hebben dit seizoen verschillende kleuren om te combineren met bijvoorbeeld een overhemd. Ga jij voor een zwarte, groene of witte?

ONZE FAVORIETEN

gebreide truien

Een lekkere trui, maar niet urban? Gebreide truien it is. Ten opzichte van een sweater of hoodie is een gebreide trui het ideale item om netjes voor de dag te komen. En daarbij komt dat ze ook nog eens lekker comfortabel zitten. Wil je echt klassiek op pad? Overweeg dan om een wit overhemd onder je trui te dragen. Wel klassiek maar niet te? Combineer dan je gebreide trui met een basic jeans en frisse witte sneakers. Dit seizoen hebben we toffe kleuren zoals roze en geel, maar ook basics zoals zwart. Voor de frissere lentedagen is een gebreide trui een echte must-have!

GEBREIDE TRUIEN