pasen 2021

pasen 2021

pasen 2021

RICO MODA EGG HUNT

Bij Pasen hoort het zoeken van eitjes. Hier doen wij ook aan mee! Althans, wij verstoppen de eitjes. Vind jij alle eitjes op onze website? Dan maak je kans op een giftcard van €50,-!

Hoe werkt het?

  • Check onze socials voor exclusieve hints

  • Vind de eitjes met een letter

  • Maak een screenshot van het gevonden ei

  • Combineer alle letters tot een woord

  • Stuur alle screenshots en het gevormde woord in een DM naar ons

  • Dinsdag maken wij de winnaar bekend

KLEED JE OP JE PAASBEST!

De vogeltjes fluiten, het zonnetje breekt steeds vaker door en chocolade-eitjes liggen weer massaal in de schappen; Pasen staat voor de deur.

Pasen vindt plaats aan het begin van de lente. Dit betekent dat het tijd is voor vrolijke kleuren! Tijdens een easy paasontbijt, een fancy brunch of fanatieke speurtocht naar eieren wil je er natuurlijk goed uitzien. Met een selectie van onze favorieten weet je een ding zeker; jij bent het zonnetje in huis!

EASY PAASTONTBIJT

Je kent het wel. Een glas jus d'orange, een warme croissant en een hardgekookt eitje. Na lekker te hebben uitgeslapen wil je in een comfortabele outfit beginnen aan het ontbijt. Daar hebben wij een aantal perfecte items voor! Met een sweatshirt of sweatpants in combinatie met een basic T-shirt kan je gelijk uit bed aanschuiven.

COMFORTABELE FITS

FANCY BRUNCH

Stel je je ontbijtje iets uit en ben je meer van een klassieke brunch? Dan is het tijd om je chill outfit in te wisselen voor een wat nettere look. Je wilt er natuurlijk wel op je paasbest uitzien. Een overhemd of polo is hier wat ons betreft perfect geschikt voor. Combineren met een jeans en je bent ready. Wil je toch iets comfortabeler genieten van de paasstol? Ga dan voor een lekker zittende pantalon.

ONZE FAVORIETEN

VROLIJKE KLEUREN

Vrolijk Pasen! Bij Pasen horen zomerse kleuren. In onze collectie hebben wij tal van toffe items in verschillende opvallende kleuren. Zo is het makkelijk om je outfit een beetje op te pimpen. Zeker in deze donkere tijden kunnen we allemaal wel wat vrolijkheid en kleur gebruiken. Voor welke kleur ga jij? Check hieronder onze favorieten.

OPVALLENDE KLEUREN