RICO MODA GIFTCARD

RICO MODA GIFTCARD

RICO MODA GIFTCARD

Dé perfecte giftcard om cadeau te geven.

DE RICO MODA GIFTCARD ALS CADEAU

Ben je op zoek naar een exclusief en stijlvol verjaardagscadeau? Of wil je iemand op een originele manier bedanken? Met de Rico Moda Giftcard zit je altijd goed! De Rico Moda Giftcard is er speciaal voor de modieuze man die altijd op de hoogte is van de laatste trends.

SALDO CHECKER

Heb je al een Rico Moda Giftcard en ben je benieuwd naar het saldo? Check dan hier gemakkelijk hoeveel er nog op de giftcard staat.

Mijn Giftcard saldo

BESTEL DE RICO MODA GIFTCARD

Onze Rico Moda Giftcard is zowel online als in de winkel te besteden en shop je in verschillende bedragen tussen de € 20,- en € 250,-. Met de verschillende giftcards heb je zo de mogelijkheid jouw gewenste bedrag samen te stellen. Ben je Rico Club member? Dan spaar je ook RiCoins bij de aankoop van een Rico Moda Giftcard!

GEEF DE GIFTCARD CADEAU

Bestel je de Rico Moda Giftcard maandag t/m zaterdag vóór 17:00 uur succesvol, dan versturen wij dezelfde dag nog de giftcard in een chique verpakking. De giftcard is twee jaar geldig na het moment van activatie en kan niet contant worden uitbetaald. Het saldo van de giftcard kan in één of meerdere keren worden verzilverd in de Rico Moda store en webshop.

SHOP GIFTCARDS