RICO MODA GIFTCARD

RICO MODA GIFTCARD

RICO MODA GIFTCARD

Dé perfecte giftcard om cadeau te geven.

DE RICO MODA GIFTCARD ALS CADEAU

Ben je op zoek naar een exclusief en stijlvol verjaardagscadeau? Of wil je iemand op een originele manier bedanken? Met de Rico Moda Giftcard zit je altijd goed! De Rico Moda Giftcard is er speciaal voor de modieuze man die altijd op de hoogte is van de laatste trends.

BESTELLEN GIFTCARD

Onze Rico Moda Giftcard is zowel online als in de winkel te besteden en shop je in verschillende bedragen tussen de € 20,- en € 150,-. Met de verschillende giftcards heb je zo de mogelijkheid jouw gewenste bedrag samen te stellen.

SALDO CHECKER

Heb je al een Rico Moda Giftcard (fysiek) en ben je benieuwd naar het saldo? Check dan hier gemakkelijk hoeveel er nog op de giftcard staat.

Mijn Giftcard saldo

DE GIFTCARD CADEAU GEVEN

Last-minute nog op zoek naar een tof cadeau? Dan is de Rico Moda giftcard perfect! Deze wordt namelijk digitaal verstuurd, waardoor je hem direct kunt printen en cadeau kunt geven. Via de website van Cardman.nl selecteer je het gewenste bedrag en reken je af. Je krijgt de giftcard per mail opgestuurd, zodat je 'm direct kunt geven!

De giftcard is twee jaar geldig na het moment van activatie en kan niet contant worden uitbetaald. Het saldo van de giftcard kan in één of meerdere keren worden verzilverd in de Rico Moda store en webshop.

VEELGESTELDE VRAGEN