JACOB COHEN PASVORMEN: NICK SLIM & J622

JACOB COHEN PASVORMEN: NICK SLIM & J622

JACOB COHEN PASVORMEN: NICK SLIM & J622

Jacob Cohën staat natuurlijk bekend om de fijne pasvorm van hun jeans. De bovenkant sluit mooi aan op de bovenbenen en de broekspijpen lopen licht toe, waardoor de jeans mooi valt en lekker zit. Jacob Cohën gebruikt verschillende namen voor de verschillende pasvormen. Hoe zit het nu? Wij leggen het je uit!

NICK SLIM & J622

De meest bekende pasvorm van de Jacob Cohen jeans is J622. Deze pasvorm is nu vervangen door de term Nick Slim, maar is in principe hetzelfde. De J622/Nick Slim heeft een mooi aansluitende pasvorm, waarbij de jeans op de bovenbenen wat strakker valt en de broekspijpen netjes naar de enkels toelopen. De taille is wat lager, waarmee de Jacob Cohen jeans inspelen op de trends. De J622/Nick Slim jeans zijn perfect voor wanneer je een slim fit jeans zoekt!

JEANS MET NICK SLIM PASVORM

ANDERE PASVORMEN

Bij Rico Moda hebben we op dit moment vooral de Nick Slim en J622, maar dat betekent natuurlijk niet dat dat de enige pasvormen van Jacob Cohën zijn.

  • J688: heeft dezelfde slim fit pasvorm als J622/Nick Slim, maar met een hogere taille.

  • J6613: de pasvorm voor korte broeken, ze sluiten mooi aan op de bovenbenen en zitten als een slim fit.

  • J620: een regular fit jeans van Jacob Cohën, de broekspijpen van deze jeans lopen iets wijder uit dan bij de slim fit modellen.

Wil jij als echte Jacob Cohën fan altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en nieuwe collecties? Word dan lid van de Rico Club! We laten jou dan als eerste weten wanneer Jacob Cohën in de SALE gaat of wanneer de nieuwe collectie online staat.