DE HERFST & WINTERLOOKS VAN 2021

DE HERFST & WINTERLOOKS VAN 2021

DE HERFST & WINTERLOOKS VAN 2021

Met koudere temperaturen en nattere dagen kunnen we nu echt zeggen dat het najaar is begonnen. Daar horen natuurlijk nieuwe looks bij! Welke gave outfits hebben wij samengesteld met jouw favoriete designermerken? Bekijk de trending looks van de herfst en winter 2021 van onder andere Stone Island, Daily Paper en Parajumpers!

Het najaar is echt begonnen, en in Nederland en België betekent dat vooral veel regen, grijze dagen en koudere temperaturen. Een warme jas of overshirt mag daarom zeker niet ontbreken dit najaar!

Populair dit seizoen? Oversized fits en puffer jackets! Deze jassen zijn vaak wat korter, maar wel warm door de puffy vulling. Ga je toch liever voor een klassiekere look? Dan hebben we uiteraard ook genoeg klassieke parka's en donsjassen in de collectie.

MEER GAVE JASSEN

Je ziet ze overal: de gebreide items maken dit seizoen echt een comeback. Of het nu gaat om een klassieke gebreide trui met ronde hals, een mooie coltrui of juist een grof gebreide trui met een stoerdere look: gebreide items mogen echt niet missen in jouw kledingkast.

Wij zijn vooral fan van de unieke twists op de gebreide items. Een opvallende kleur, een bijzonder gebreid patroon of een merklogo. Zo ben je toch mee met de laatste trends, terwijl je een unieke look draagt.

MEER GEBREIDE ITEMS

Streetwear is echt niet meer weg te denken uit de fashion. We hadden het eerder al over de oversized fits: die passen perfect in deze stijl. Daarnaast zien we in streetstyle looks ook steeds meer fellere kleuren. Perfect voor een opvallende look in het najaar!

Streetwear looks kun je daarnaast ook goed stijlen met één van de vele accessoires. Kies voor een tas of een bucket hat. Jouw streetwear look is natuurlijk niet compleet zonder puffer jacket.

MEER STREETWEAR