DÉ TRENDS VAN 2021

DÉ TRENDS VAN 2021

DÉ TRENDS VAN 2021

GA MEE MET DE TREND VAN NU

Het najaar is weer begonnen! De T-shirts worden ingeruild voor hoodies en langzamerhand kunnen de jassen weer uit de kast worden gehaald. Vrijwel alle nieuwe collecties van onze designer merken zijn binnen, dus is het tijd om de balans op te maken.. Wat zijn de trends die je dit najaar in de gaten moet houden? En welke merken gaan hier helemaal in mee? Check het snel in deze blog.

Meer inspiratie zien? Volg ons dan op Instagram, waar we dagelijks toffe content ter inspiratie delen.

OVERSIZED FIT

Deze trend is niet nieuw, maar zet zich wel dieper door. Zo zien we dit seizoen naast T-shirts ook steeds meer sweaters en hoodies met een oversized fit. Daarnaast hebben we ook een aantal jeans die een lossere fitting hebben. Wat ons betreft een mooie ontwikkeling voor de fans van streetwear!

Uitgelichte brands:

GEBREIDE ITEMS

Stoffig en saai? Nee, hip en happening vandaag de dag. Gebreide (col)truien en vesten zien we steeds vaker terug. Voor een casual look zit je met een gebreid item helemaal goed. Een fijne bijkomstigheid: lekker warm voor in de donkere dagen. Voor welk item ga jij?

Uitgelichte brands:

MINIMALISTISCHE LOGO'S

Less is more. Hoewel de opvallende prints nog zeker niet uit het straatbeeld verdwenen zijn, lijkt de verschuiving naar items met een minimalistisch design wel steeds dichterbij. Een cleane sweater of hoodie met een subtiel logo is zeker een item dat je dit najaar moet gaan dragen!

Uitgelichte brands:

HERFSTTINTEN

De herfst gaat gepaard met donkere kleuren. Ook dit jaar zien we weer een aantal kleuren vaak terug in de collecties van onze designer merken. Groene, bruine en beige tinten worden afgewisseld met donkerblauw en grijs. Mix en match deze kleuren tot een toffe outfit!

Uitgelichte brands:

COMFORTABELE HOODIES

Chillen was meer regel dan uitzondering voor velen tijdens de coronacrisis. Een comfy hoodie was daarbij perfect. Nu de wereld weer wat op gang komt zien we de hoodies niet verdwijnen. En gelukkig maar, met een comfortabele hoodie kan je namelijk alle kanten op. Casual, urban of sportief: upgrade jouw look met een hoodie.

Uitgelichte brands:

Wil jij als echte designer fan altijd op de hoogte zijn van de laatste updates? Word dan lid van de Rico Club en blijf op de hoogte van de laatste trends en nieuwste collecties van je favoriete merken.