De outfits voor de feestdagen

De outfits voor de feestdagen

De outfits voor de feestdagen

Het is weer december en dat betekent dat er veel verschillende vieringen zijn om bij te wonen tijdens de feestdagen. Natuurlijk wil jij er voor elk van hen stijlvol uitzien! Met een eindeloze lijst van evenementen, die elk een andere dresscode vereisen, is het kiezen van de juiste feestoutfit nog nooit zo lastig geweest. Of de gelegenheid nu vraagt om een casual, chique of formele outfit. Wij hebben de allerbeste ideeën en outfits op een rijtje gezet, zodat jij er voor elke gelegenheid stralend bijloopt.

PS: Meer inspiratie zien? Volg ons dan op Instagram, waar we dagelijks toffe foto's en video's ter inspiratie delen.

CASUAL

Staat er op de uitnodiging dat jij je casual moet kleden? Draag dan waar jij je prettig bij voelt. Een foute trui, destroyed jeans of opvallende sneakers van Mason Garments: Alles mag. Het gaat hier om dat jij lekker jezelf kan zijn.

CASUAL ITEMS

SMART CASUAL

Bij smart casual is het belangrijk dat je er goed verzorgd uitziet, maar niet overdressed. Een goede vuistregel is om je te kleden alsof je naar een chic restaurant gaat voor de lunch. Draag bijvoorbeeld een mooie gebreide trui van Gran Sasso met nette jeans. Wil je wat netter gaan? Draag er dan een overhemd onder, zorg er alleen wel voor dat het lekker eenvoudig blijft.

GEBREIDE TRUIEN EN NETTE JEANS

semi-formeel

Als de dresscode semi-formeel is kan dit moeilijk te balanceren zijn. Je wilt je namelijk niet te formeel kleden, maar het moet wel een nette uitstraling hebben. Voor mannen is een stijlvol overhemd de beste optie, combineer dit met een nette chino en je outfit is helemaal af!

ONZE OVERHEMDEN EN BROEKEN

FORMEEL CHIC

Is het de bedoeling dat jij je formeel chic gaat kleden? Dan is een colbert met pantalon je beste vriend. Trek hieronder een strak overhemd van onder andere Xacus aan, om je look af te maken. Zorg ervoor dat je er netjes, subtiel en stijlvol uitziet en je bent er helemaal klaar voor.

SHOP FORMELE ITEMS

EEN LEKKERE PARFUM

Deze wintergeuren van Montale Paris zijn een echte musthave voor de modebewuste man. Een goede outfit gaat gepaard met een lekkere parfum. Het parfum wat je draagt is namelijk de finishing touch voor jouw uitstraling. Een kenmerkende geur maakt jouw outfit helemaal af voor de feestdagen. Zo ben jij voorbereid voor welke gelegenheid dan ook!

PARFUMS VAN MONTALE PARIS

Wil jij als echte designer fan altijd op de hoogte zijn van de laatste updates? Word dan lid van de Rico Club en blijf op de hoogte van de laatste trends en nieuwste collecties van je favoriete merken.