HOBBYMATIG JEZELF UIT EEN VLIEGTUIG GOOIEN

HOBBYMATIG JEZELF UIT EEN VLIEGTUIG GOOIEN

HOBBYMATIG JEZELF UIT EEN VLIEGTUIG GOOIEN

CHECK YOUR BUCKETLIST

De gehele maand september maak jij kans op een skydive + jas van Parajumpers bij Rico Moda! Koop een item van Parajumpers in onze winkel of webshop en je maakt automatisch kans! Deze samenwerking is opgezet met Parajumpers en Skydive Zeeland.

Wil ik dit écht?

Met een grote klap wordt de deur opengetrokken, het enige wat je bij jezelf kunt bedenken is: “Weet ik dit écht zeker?” Je kijkt naar beneden, het enige wat je ziet zijn wolken, op vier kilometer hoogte vlieg je er immers boven. De instructeur roept voor de laatste keer: “Ben je er klaar voor?”

Je probeert iets terug te stamelen, maar op dat moment springen jullie al. Met een snelheid van 190 kilometer per uur vallen jij en de instructeur naar beneden. Na een minuut wordt de parachute geopend, even een kleine schok, maar dan komt een moment van rust en geniet je met een hoop adrenaline van het uitzicht.

Jouw bucketlist wordt afgewerkt bij Rico Moda

Klinkt gaaf hè, weten we ook! (Alhoewel, kijkend naar mezelf word ik al zenuwachtig wanneer ik op de laatste trede moet gaan staan van een bouwtrap.) Maar nog gaver is, je kunt dit bucketlist item misschien wel doorstrepen deze maand! Helemaal gratis, regelen wij voor je. Het enige wat jij moet doen om kans te maken is iets van Parajumpers kopen!

Wie weet word jij uitgeloot en gooien we je volgende maand zomaar uit een vliegtuig (geloof me, is wel gezelliger dan het nu zo klinkt). Nog niet overtuigd? Wellicht helpt wat meer informatie. De producten van Parajumpers zijn namelijk kwalitatief gezien gewoonweg geweldig! En dit willen we graag met je delen.

COMFORTABEL BIJ IEDER WEERTYPE

Niet alleen is het prettig dat je een skydive kunt winnen, de jassen van Parajumpers zijn ronduit een knap staaltje vakmanschap.

Sommige jassen hebben een binnenvoering van dons, anderen van polyester. Echter hebben beide vullingen dezelfde functie, en bieden ze dezelfde isolatie. Is het toch wat warmer?

Geen probleem, een bodywarmer met eventueel een hoodie eronder is de ideale oplossing! De jassen van Parajumpers hebben ook nog eens een tijdloos design, wanneer je een jas aanschaft weet je zeker dat je hier nog jaren mee vooruit kan! (Oké, of jouw hobby is gaten knippen in kledingstukken ofzo?)

PARAJUMPERS JASSEN

Een iconisch logo

De producten van Parajumpers zijn naast het tijdloze design ook nog eens te herkennen aan een toch wel iconisch logo. Het logo is geïnspireerd op het 210th Rescue Squadron, een reddingsbrigade die sinds 1946 actief is in Alaska. Door de jaren heen heeft dit team al meer dan 300 levens gered.

Naast dit logo hebben de jassen een kenmerkende gele drukknoop bij de kraag. Ontzettend handig tijdens een buitje of wanneer de wind ineens opspeelt. Zo blijf jij er ieder moment comfortabel bijzitten!

ENKELE ITEMS OP EEN RIJ

TOT SLOT

Zo, nu weet jij écht alles over onze Parajumpers collectie. Neem gerust eens een kijkje op de merkenpagina, en ontdek of Parajumpers bij jou past! Mocht dit het geval zijn, wie weet zien we je volgende maand, en ben je een weergaloze ervaring rijker!