#SUMMERCHIQUE

#SUMMERCHIQUE

#SUMMERCHIQUE

DRESSCODE: SUMMER CHIQUE… WTFK?!?!

Ligt er weer zo’n uitnodiging op je mat voor een bruiloft of feest en de dresscode "Summer Chique" staat vermeld... Maar wat is dat nou eigenlijk? Summer chique? No worries, ik ben hier om je te helpen begrijpen wat het betekent en hoe je het op een stijlvolle manier kunt dragen!

SUMMER CHIQUE IN HET KORT

"Summer Chique" is eigenlijk een vrij ontspannen en luchtige dresscode, perfect voor de warmere seizoenen. Het is een mix tussen een formele en informele stijl, waarbij je er chic en netjes uitziet zonder te overdrijven met te formele kleding. Het doel is om een elegante en trendy look te creëren, terwijl je ook rekening houdt met comfort tijdens de zomerse hitte.

LEKKER LINNEN

Een geweldig idee voor "Summer Chique" is een linnen of lichtgewicht katoenen pak. Kies voor een lichte kleur zoals beige, lichtgrijs of pasteltinten. Als de gelegenheid informeler is, kun je ook gaan voor een chino-broek in combinatie met een net overhemd of een polo. Het is niet nodig om een das te dragen; je kunt in plaats daarvan de bovenste knoopjes van je overhemd open dragen en de mouwen van je overhemd oprollen voor een relaxte look.

LOAFERS ZIJN EEN MUST

Let op de schoenen! Ga voor leren schoenen of nette loafers om je outfit een extra vleugje elegantie te geven. En vergeet niet om je look af te maken met een mooie riem en een goed horloge als finishing touch.

RAAK NIET OVERHIT

Comfort is cruciaal, vooral in de zomer, dus zorg ervoor dat je kiest voor ademende materialen. Op die manier kun je volop genieten van het feest zonder oververhit te raken.

Wees jezelf en laat je persoonlijke stijl zien. Het is tenslotte een feestelijke gelegenheid, dus zorg ervoor dat je je zelfverzekerd voelt in wat je draagt.

En niet onbelangrijk... Zorg dat je lekker ruikt! Dat lukt zeker met de geuren van Montale Paris. Deze geuren op oliebasis laten je tot in de late uurtjes heerlijk ruiken!

Ik hoop dat deze tips je helpen om vol vertrouwen te reageren op de volgende "Summer Chique" uitnodiging met een geweldige outfit. Geniet van het feest en deel vooral je dansmoves op Insta met ons @ricomoda.