Rico Moda loves brands

Rico Moda loves brands

Rico Moda loves brands

RICO MODA LOVES BRANDS

Op 14 februari is het Valentijnsdag! Bij Rico Moda hebben we allemaal een liefde voor mode én natuurlijk voor onze designer brands. Een aantal van onze collega's laten hieronder hun favoriete merk met liefde aan jou zien. Laat je inspireren...

CARMEN | STONE ISLAND

Het favoriete merk van Carmen is ook meteen het populairste merk binnen Rico Moda: Stone Island. Ze vindt de altijd goede basics echte musthaves voor de modieuze man (of vrouw). Daarnaast spreken de vrolijke kleuren voor het nieuwe seizoen haar erg aan! Stone Island staat natuurlijk bekend om de iconische badge, die op vrijwel elk item aanwezig is.

FAVORIETE STONE ISLAND ITEMS VAN CARMEN

MARVIN | DRÔLE DE MONSIEUR

Het favoriete merk van Marvin is het Franse Drôle de Monsieur. De oversized fittings in combinatie met toffe prints maken dit streetwear merk voor hem een echte topper! Met de knipogende tekst 'Not From Paris Madame', haal je altijd een uniek item in huis. Ben jij het met Marvin eens?

FAVORIETE DRÔLE DE MONSIEUR ITEMS VAN MARVIN

KELLY | Isabel Marant

Nieuw binnen Rico Moda en nu al favoriet van Kelly! We hebben het natuurlijk over Isabel Marant. Isabel Marant is een grote naam in de fashionwereld. Met comfortabele fittings, mooie kwaliteit en het toffe logo mag het merk met recht bestempeld worden als favoriet!

FAVORIETE Isabel Marant ITEMS VAN KELLY

TOMAS | AMI PARIS

Bij onze store manager Tomas gaat het hart letterlijk harder kloppen van AMI Paris. Vooral de nieuwe Tees in opvallende kleuren vindt hij mooi in de nieuwste collectie. En natuurlijk past het logo van het merk perfect bij dit thema ;).

FAVORIETE AMI PARIS ITEMS VAN TOMAS

Valentine's Day ITEMS

Nog een outfit nodig voor Valentijn? Ga helemaal op in het thema en shop onderstaande items. Happy Valentine in style!

Valentine's Day ITEMS

Wil jij als echte designer fan altijd op de hoogte zijn van de laatste updates? Word dan lid van de Rico Club en blijf op de hoogte van de laatste trends en nieuwste collecties van je favoriete merken.