DONDUP JEANS

DONDUP JEANS


DONDUP JEANS

Hoewel Dondup een hele collectie heeft ontwikkeld, blijven de jeans het belangrijkste voor het merk. Dondup jeans zitten dan ook heerlijk en hebben een goede pasvorm. In de collectie vind je verschillende jeans van Dondup: in elke kleur vind je wel een Dondup jeans. Check de gehele collectie nu bij Rico Moda!


DONDUP JEANS BIJ RICO MODA

De Dondup jeans hebben meestal een skinny of slim fit, waardoor ze strakker vallen. Let ook op dat de jeans van Dondup vaak een maatje kleiner vallen. Bestel daarom dus altijd een maat groter dan je normaal hebt! De collectie Dondup jeans bestaat uit washed, distressed en destroyed jeans. Voor elke gelegenheid is er een passende Dondup jeans!

EEN JEANS VOOR MEERDERE STIJLEN

Hoewel Dondup van oorsprong een vrij klassiek merk is, kan je met de jeans alle kanten op. Ga voor een clean jeans in combinatie met een overhemd voor een casual look. Maar met een destroyed jeans van Dondup kan je ook gemakkelijk een streetwear uitstraling creëren. Combineren met een top van merken als Daily Paper, Arte Antwerp en Olaf Hussein en je bent ready! Voor welke stijl ga jij? Ontdek het bij Rico Moda.