JACOB COHËN BROEKEN

JACOB COHËN BROEKEN


JACOB COHËN BROEKEN

Jacob Cohen mag dan bekend staan om de perfecte jeans, de broeken uit hun collectie zitten ook erg comfortabel! De collectie Jacob Cohen broeken bestaat uit chino’s, ze zijn stijlvol en gemakkelijk te combineren met items van andere merken. Check de broeken van Jacob Cohen nu bij Rico Moda!

Je hebt 13 van de 13 gezien


JACOB COHEN BROEKEN BIJ RICO MODA

De collectie Jacob Cohën broeken bij Rico Moda is divers: comfortabele en nette broeken die je zowel onder een overhemd als onder een T-shirt of trui draagt. Zo kun je voor elke gelegenheid wel een Jacob Cohen broek vinden! Check snel de collectie.

DETAILS VAN JACOB COHEN

De broeken van Jacob Cohën zijn, net als de meeste van hun jeans, uitgerust met diverse gave details. Zo zijn ook de broeken voorzien van een lederen label met daarop het Jacob Cohen logo en krijg je er ook een zakdoek bij. Wil je dus voor een wat nettere look gaan, dan is er ook een Cohën broek voor je in onze collectie!

PASVORM VAN DE BROEKEN

Jacob Cohën staat natuurlijk bekend om de perfecte pasvorm van hun jeans. Goed nieuws: dat geldt ook voor de broeken! Elke broek is met dezelfde aandacht gemaakt als de jeans. Oog voor detail en de beste materialen zorgen voor de perfecte slim fit pasvorm!