Stone Island mutsen

Stone Island mutsen


Stone Island mutsen

Een muts van Stone Island is de perfecte accessoire voor de winter! De mutsen zijn vaak gemaakt van wol en daardoor extra warm. De vierkante patch met het Stone Island logo is vaak op de voorkant bevestigd. Bekijk alle mutsen van Stone Island nu bij Rico Moda!


STONE ISLAND MUTSEN BIJ RICO MODA

De mutsen van Stone Island zijn perfect voor de koudere winterdagen. Doordat de mutsen gemaakt zijn van wol blijf je lekker warm. We hebben verschillende toffe kleuren in onze collectie. Op iedere muts is het bekende logo van Stone Island bevestigd. Maak je winteroutfit helemaal af en shop je nieuwe muts. Voor welke kleur ga jij?

DE VIERKANTE STONE ISLAND PATCH

Elke muts is voorzien van de vierkante Stone Island patch; een variant op het bekende Stone Island logo. Deze kleine patch is op de voorzijde van het omslag zichtbaar, waar deze altijd prominent in beeld is. De kleine zwarte patch matcht goed met elke kleur muts, van wit tot zwart of een fel kleurtje.

STONE ISLAND MUTSEN IN ELKE KLEUR

Jouw gloednieuwe Stone Island muts moet natuurlijk wel matchen bij de rest van jouw outfit. Voor welke kleur kies jij? Basiskleuren als zwart en wit kunnen altijd. Of kies juist voor de trendkleur van dit seizoen en val op! Er is keuze genoeg en er zit vast een Stone Island muts bij in jouw favoriete kleur.