STONE ISLAND PETTEN

STONE ISLAND PETTEN


STONE ISLAND PETTEN

Stone Island heeft een gave collectie met petten in allerlei kleuren. De petten zijn perfect om jouw Stone Island outfit compleet te maken. Vaak zijn ze netjes afgewerkt met een borduursel van het Stone Island logo. Shop jouw Stone Island pet bij Rico Moda.


PETTEN IN ALLERLEI SOORTEN, MET LOGO

De meest populaire pet is de Stone Island pet met logo. Het Stone Island logo is herkenbaar en staat bij de petten vaak voorop. Zo zijn er petten met een monochrome design, waarbij het logo dezelfde kleur heeft als de pet zelf. Daarnaast heeft Stone Island ook petten in de collectie met de kleine geborduurde ster.

STONE ISLAND BASEBALL CAP

Eén van de populairste modellen is natuurlijk de baseball cap. Deze sportieve cap past perfect bij elke outfit. Je combineert ‘m namelijk heel goed met bijvoorbeeld een Stone Island T-shirt, gave destroyed jeans van Dsquared2 en een paar vette sneakers van Mason Garments. Een Stone Island cap maakt jouw gave outfit dan helemaal af!

GA VOOR EEN BASISKLEUR

Petten van Stone Island komen vaak in de basiskleuren wit en zwart. Hierdoor heb je een gave basis pet dit je altijd kunt dragen. Ga je liever voor iets anders? Elk seizoen komt het merk ook met een aantal kleurrijke petten, die passen bij de trends van het seizoen. Zo is er genoeg keuze! Welke Stone Island pet ga jij bestellen?