STONE ISLAND SOFTSHELL JASSEN

STONE ISLAND SOFTSHELL JASSEN


STONE ISLAND SOFTSHELL JASSEN

Stone Island heeft de meest exclusieve collectie heren jassen waaronder de stoere designer softshell jassen. De stof ademt waardoor je lekker koel blijft met de softshell zomerjas. Maar de jas is ook winddicht en waterafstotend en dit maakt de Stone Island softshell ook de perfecte winterjas voor de wisselvallige dagen. Check de gehele collectie softshell jassen nu bij Rico Moda!


FUNCTIONELE SOFT SHELL JACKETS VAN STONE ISLAND

De softshell jackets zijn niet alleen populair om het logo van Stone Island dat op de mouw bevestigd is. Het is ook een functionele jas! Zo is de stof vaak winddicht en waterafstotend, en zijn bijna alle soft shells voorzien van een capuchon. Zo houd de jas je droog tijdens een regenbui, maar is hij ademend op warmere dagen, zodat jij het niet te warm hebt.

SOFT SHELL-R EN LIGHT SOFT SHELL

De Stone Island soft shells zijn te verdelen in twee categorieën, namelijk de Soft Shell-R en de Light Soft Shell. De eerste is wat dikker, vaak gevoerd met fleece en daardoor vooral geschikt voor het najaar en de winter. In het voorjaar of de zomer kies je juist voor de Light Soft Shell. Deze soft shells hebben dezelfde eigenschappen (ademend, waterafstotend en winddicht), maar de stof is lichter en dunner. Zo heb je het niet snel te warm.

STONE ISLAND SOFT SHELLS IN ALLE KLEUREN

De collectie soft shell jassen van Stone Island is inmiddels al vrij uitgebreid, elke kleur is wel eens voorbij gekomen. Elk seizoen zien we soft shells in basiskleuren als blauw, zwart en groen wel weer terug, aangevuld met de trendkleuren van dit moment. Zo combineer je elke Stone Island soft shell dus supereenvoudig!