STONE ISLAND VESTEN

STONE ISLAND VESTEN


STONE ISLAND VESTEN

Ben je op zoek naar een Stone Island vest? De vesten van Stone Island zijn klassiek, maar met een modern tintje. De meeste vesten zijn gemaakt van zacht katoen en afgewerkt met de afneembare Compass Badge. Bekijk alle vesten van Stone Island nu bij Rico Moda!

Je hebt 11 van de 11 gezien


DE COLLECTIE VESTEN VAN STONE ISLAND

De vesten van Stone Island zijn helemaal van deze tijd. Op ieder vest is natuurlijk de bekende badge van het merk aanwezig. Deze is altijd terug te vinden op de linkermouw. Deze Stone Island logo vesten zijn onwijs populair! Naast basiskleuren zoals blauw en zwart, hebben we ook fellere kleuren vesten van het merk. Zo weet je een ding zeker: met een vest van Stone Island maak je je garderobe helemaal compleet.

DIVERSE MODELLEN STONE ISLAND VESTEN

De collectie vesten van Stone Island is vrij uitgebreid. De vesten zijn er namelijk in veel verschillende modellen. Populair is het Stone Island vest met capuchon. Deze hebben een sportieve uitstraling. Er zijn ook verschillende vesten voor de zomer en winter: in de winter is een Stone Island fleece vest fijn, die zijn extra zacht en warm. In de zomer kies je voor een licht gebreid vest. Die hebben een dunnere stof en zijn daarom fijner op een warmere dag.

PERFECT VOOR BIJ ELKE OUTFIT

Een Stone Island vest draag je op elk moment. Zin in een dagje relaxen? Dan is een sweatvest in een toffe kleur de perfecte keuze. Voor een nettere gelegenheid is een gebreid vest juist een goede keuze. Een Stone Island vest is er vaak in mooie basiskleuren, zoals zwart, grijs, blauw en groen. Zo combineer je ze eenvoudig tot de perfecte outfit, bijvoorbeeld met een Stone Island broek!