TRAMAROSSA HEREN BIJ RICO MODA

TRAMAROSSA HEREN BIJ RICO MODA


TRAMAROSSA HEREN BIJ RICO MODA

Tramarossa is een Italiaans merk opgericht in 1967 door Urbano Chemello. De jeans collectie van Tramarossa is gemaakt van gewilde stoffen, zoals Egyptisch katoen, Japanse cimosati en denim van kasjmier. Gemaakt met groot oog voor detail, voor de hoge kwaliteitseisen van Tramarossa jeans.

Lees meer over Tramarossa

Je hebt 18 van de 18 gezien


VAN VENETIAANSE OORSPRONG

Urbano Chemello was na zijn kleermakersstudies helemaal gefascineerd door de denim stof. Als gevolg hiervan, richtte hij in 1967 het merk Sartoria Tramarossa op in Veneto. Tramarossa begon eerst met het maken van simpele jeans en sportkleding, maar uit onvrede over de massaproductie gooide hij het roer om. Met de kennis van zijn opleiding, besloot Urbano Chemello om te beginnen met het maken van jeans op maat met vele kleermakersdetails.

HANDGEMAAKT OP TRADITIONELE WIJZE

Het gehele productieproces van de jeans vindt tot de dag van vandaag plaats in Veneton, een van 's werelds belangrijkste jeansdistricten. Het "Made in Veneto" is voor Tramarossa van groot belang. Samen met andere historische bedrijven, deelt Tramarossa de missie om de maximale kwaliteitsstandaarden van de sector te bereiken. Uniek aan Tramarossa is dat de broeken met de hand gemaakt worden, met gerestaureerde machines van de jaren 60 en 70. Zo houdt het merk zijn authentieke uitstraling van hoge kwaliteit jeans.

DE NIEUWE COLLECTIE VAN TRAMAROSSA

Sartoria Tramarossa benadrukt in elke collectie de kleermakersziel van het merk, de traditie van made in Italy en de zoektocht maar luxe in de exclusieve denimkleding. De jeans worden op traditionele wijze geproduceerd met gerestaureerde machines van vroeger. Dit weerspiegelt de cultuur van denim en de sterke identiteitswaarde van Tramarossa.

ONTSTAAN UIT GEWILDE STOFFEN

Tramarossa jeans zijn ontstaan uit een selectie van steeds meer gewilde stoffen. Zoals Egyptisch katoen, denim met kasjmier, Japanse cimosati en andere innovatieve hi-tech vezels. Dit gaat gepaard met de grootste zorg voor elk detail. Dit komt terug in de wassingen, prints, behandelingen en accessoires. Om de maximale kwaliteitsstandaard van Tramarossa te bereiken.

VEELGESTELDE VRAGEN