TRAMAROSSA JEANS

TRAMAROSSA JEANS


TRAMAROSSA JEANS

Het Italiaanse merk Tramarossa staat natuurlijk bekend om de jeans die zij produceren. De handgemaakte items van hoge kwaliteit zijn de perfecte basis voor jouw outfit. Ontdek de collectie snel bij Rico Moda!


TRAMAROSSA JEANS BIJ Rico Moda

De jeans van Tramarossa zijn eigentijds doordat ze handgemaakt zijn, maar wel mainstream geschikt voor het publiek. De broeken hebben een basic look, waarmee je gemakkelijk een casual outfit creëert. De jeans zijn vaak voorzien van een stretch, waardoor ze ook nog eens comfortabel zitten.

TRAMAROSSA JEANS VOOR ELKE GELEGENHEID

Met één of meerdere jeans van Tramarossa in je kast, kom jij ieder seizoen wel door! Draag in de wintermaanden een jeans met een donkere wassing en wanneer de lente weer voor de deur staat een wat lichtere jeans. De jeans lenen zich uitstekend voor het combineren van een casual look. Met een coltrui of gebreide trui zit je altijd goed. Wordt het weer wat warmer? Combineer dan met een polo of een basic overhemd. Wat de gelegenheid ook is, met een jeans van Tramarossa leg je de perfecte basis voor een outfit naar wens.