C.P. Company Jassen

C.P. Company Jassen


C.P. Company Jassen

Een van de bekendste items uit de C.P. Company collectie zijn toch wel de jassen. Ook dit seizoen heeft het merk weer diverse softshell jassen in het assortiment. Het top item is natuurlijk de Goggle Jacket, waarbij de goggles op de capuchon zichtbaar zijn. De andere jassen zijn meestal voorzien van de C.P. Company lens op de mouw.

Je hebt 18 van de 18 gezien


De unieke Goggle Jackets van C.P. Company

C.P. Company staat bekend om haar jassencollectie. Jassen welke geïnspireerd zijn op militaire ontwerpen en het bieden van superieure kwaliteit. De jassen herken je aan de bijzondere goggles in de capuchon. Dit vind je in geen enkele andere jas terug. De ‘goggles’ kun je eenvoudig als zonnebril gebruiken.

Italiaans design met hoogwaardige techniek

In de jassencollectie vind je de laatste innovaties en technieken terug op het gebied van textielsoorten, designs en ontwerpen. Bewezen technieken zoals VENTILE®, GORETEX en Garment Dyed zijn terug te vinden in de C.P. Company jassen. Zo bieden de C.P. Company jassen Italiaans design waarbij je verzekerd bent van een jas die voor elk type weer geschikt is.

C.P. Company winter- en zomerjassen

De collectie bestaat uit verschillende soorten jassen. In het voor- en najaar zijn de C.P. Company softshell jassen elk modeseizoen terug te vinden. Tijdens de wintermaanden worden de collecties van parka’s en pufferjackets voorzien van nieuwe tijdloze items.

De collectie bestaat uit veelal donkere kleuren waarmee de jassen eenvoudig te combineren zijn met jouw huidige items. De jassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder in de basiskleur zwart. Daarnaast zijn de C.P. Company jassen ook verkrijgbaar in meer opvallende kleuren zoals oranje en blauw. Combineer bijvoorbeeld met een fraaie C.P. Company broek en een paar Dsquared2 sneakers om jouw moderne look compleet te maken.

C.P. COMPANY GOGGLE JAS

De iconische goggle jacket collectie is kenmerkend voor C.P. Company. De jassen zijn gemaakt van verschillende materialen, waardoor ze als fleece aanvoelen. De bekende Goggles zijn verwerkt in de capuchon. Deze collectie straalt innovatie uit, die wat ons betreft perfect past bij de definitie van een high-end designer herenjas. De goggles vind je bijvoorbeeld ook terug op een hoodie van C.P. Company.