C.P. COMPANY SOFTSHELL JASSEN

C.P. COMPANY SOFTSHELL JASSEN


C.P. COMPANY SOFTSHELL JASSEN

De softshell jassen van C.P. Company zijn niet meer weg te denken uit de collectie. Ze zijn herkenbaar aan de goggles op de capuchon of aan de lens op de mouw. De softshell jassen van C.P. Company zijn beschikbaar in verschillende kleuren!


DE COLLECTIE SOFTSHELL JASSEN VAN C.P. COMPANY

De C.P. Company softshells zijn voorzien van een capuchon en zijn gemaakt van een heerlijke fleecestof. De jassen hebben een casual look en zijn gemakkelijk te combineren met andere items uit de collectie van C.P. Company. De softshells met de bekende goggle shop je natuurlijk bij Rico Moda! Niet op zoek naar een softshell jas? Bekijk dan ons totale aanbod aan C.P. Company jassen.

SOFTSHELL GOGGLE JACKETS

De collectie softshell jackets van C.P. Company is er eentje om U tegen te zeggen. De jackets zijn altijd voorzien van de bekende goggles. Het zwarte embleem met merklogo is terug te vinden op de linkermouw. Je vindt de Goggle ook terug op bijvoorbeeld een hoodie van C.P. Company. Zo kan je je outfit perfect matchen.

SOFTSHELL JASSEN IN VERSCHILLENDE KLEUREN

Ieder seizoen komt C.P. Company weer met nieuwe kleuren softshell jackets. De basic zwarte kleur is er een die we vrijwel altijd zien terugkomen. Hiermee speel je op safe en weet je zeker dat je outfit on point is. Liever meer opvallen? Ga dan voor een wat fellere softshell jas van C.P. Company! Welke kies jij?