C.P. Company truien

C.P. Company truien


C.P. Company truien

Op zoek naar een nieuwe trui van C.P. Company? Bij Rico Moda hebben we een uitgebreide collectie. Zo shop je hoodies, sweaters en gebreide truien die allemaal zijn te typeren als stijlvol met kenmerkende details van het merk. Check de gehele collectie C.P. Company truien nu bij Rico Moda.

Je hebt 24 van de 27 gezien

Toon meer

DE COLLECTIE TRUIEN VAN C.P. COMPANY

De truien van C.P. Company zijn kenmerkend voor het merk. Ze zijn altijd voorzien van het bekende logo op de mouw. De sweaters en hoodies zijn perfect te combineren met andere items zoals een stoere jeans. De kleuren zijn tijdloos en maken de truien perfect voor elke gelegenheid. Welke C.P. Company trui kies jij?

C.P. COMPANY SWEATERS

Met een C.P. Company sweater weet je zeker dat je altijd goed zit. De basic look van de sweaters is zeker niet saai, integendeel: het zorgt voor een sportieve uitstraling. De C.P. Company sweaters met een goggle op de linkermouw zijn erg geliefd. Deze shop je dan ook in verschillende kleuren. Ga jij voor een witte C.P. Company sweater voor in de zomer of toch voor een grijze voor in de winter? Naast de goggle uitvoering hebben we ook nog sweaters met een merkprint in de collectie.

C.P. COMPANY HOODIES

We hebben verschillende hoodies van C.P. Company in onze collectie. Een voorbeeld hiervan is de Light Hooded, een qua gewicht lichte trui die wat dunner aanvoelt dan een normale hoodie. Ook hebben we een ‘zwaarder’ model die overeenkomt met een hoodie zoals je die kent. Comfortabel en geschikt voor een wat koudere dag in de winter. Op de meeste hoodies van C.P. Company is de bekende goggle natuurlijk terug te vinden. Check de gehele collectie C.P. Company truien snel online!