C.P. Company Vesten

C.P. Company Vesten


C.P. Company Vesten

Op zoek naar een vest van C.P. Company? Bij Rico Moda hebben we een uitgebreide collectie! De sweatvesten hebben een stoere uitstraling en zijn voorzien van verschillende C.P. Company details. Ook hebben we gebreide vesten in de collectie. Shop nu de gehele collectie online!


DE COLLECTIE VESTEN VAN C.P. COMPANY

De C.P. Company vesten zijn geschikt voor elke gelegenheid door de basic kleuren. Dit zijn grijs, blauw en zwart. Dit maken de vesten ideaal te combineren met vele items. Kies bijvoorbeeld een grijs C.P. Company vest en combineer dit met een C.P. Company broek. Je outfit afmaken doe je met een basic C.P. Company polo.

Bijzondere materialen met een casual design

De filosofie van Massimo Osti zie je duidelijk terug in de vesten collectie van C.P. Company. Het gebruik van bijzondere materialen, technologische innovaties en buitengewone verftechnieken. De minimalistische designs in combinatie met de iconische C.P. Company Goggles maakt de vesten collectie tot iets echt unieks.

De technische elementen zoals de de gaten bij de mouwen om je duim doorheen te steken, de goggles in de capuchon maken de vesten ideaal voor wintersport en koude winterdagen.

C.P. COMPANY GOGGLE VEST

De iconische goggle vesten van C.P. Company zijn razend populair. Als echte designer liefhebber moet je er zeker een in je collectie hebben. De zwarte goggles zijn een soort brilglazen welke verwerkt zijn in de capuchon. Dit geeft een je outfit een sportieve uitstraling. Naast vesten hebben we ook veel goggle jackets in onze collectie.