Daily Paper cargobroeken

Daily Paper cargobroeken


Daily Paper cargobroeken

Daily Paper heeft de populairste collectie heren broeken waaronder de designer cargobroeken. De cargobroeken herken je aan de extra diepe en stijlvolle zakken en de super fit. Check de gehele collectie cargobroeken nu bij Rico Moda!

DAILY PAPER CARGO PANTS VOOR HEREN BIJ RICO MODA

De Daily Paper cargo pants zijn al jarenlang erg populair. De broeken geven een boost aan je streetwear look en zijn perfect te combineren. Als je eens wat anders dan een jeans zoekt, is een cargo pants echt iets voor jou!

STREETWEAR LOOK

Hoe creëer je een toffe streetwear look? De Daily Paper cargo pants zijn de ideale basis. Combineer bijvoorbeeld een beige broek met een wit Alias T-shirt van Daily Paper voor een zomerse outfit. Liever wat donkerder gekleed? Combineer dan een zwarte cargobroek met een Daily Paper hoodie en je bent helemaal ready.

UNISEKS BROEKEN

Hoewel de Daily Paper cargo broek meestal door mannen worden gedragen, zien we ook steeds meer dames die de broeken weten te matchen tot een toffe outfit. Kenmerkend voor de broeken zijn de logo's op de benen die met klittenband zijn vastgemaakt.