Woolrich truien

Woolrich truien


Woolrich truien

Een warme Woolrich trui mag niet ontbreken in jouw kledingkast! De truien van Woolrich passen perfect bij de rest van de collectie door de basic look. Check alle Woolrich truien vandaag nog!


WOOLRICH TRUIEN BIJ RICO MODA

Hoewel je het merk misschien vooral kent van de Woolrich jassen, is de collectie inmiddels flink uitgebreid! Met alleen een jas is jouw outfit natuurlijk niet compleet, en misschien wil je zelfs het hele jaar Woolrich blijven dragen. Dan is een trui van Woolrich perfect! Warm, van goede kwaliteit en goed te combineren met elke jeans of broek.

DE COLLECTIE TRUIEN VAN WOOLRICH

Elk seizoen ziet de collectie truien van Woolrich er weer anders uit. Soms ligt de focus meer op casual en hebben we vooral Woolrich sweaters en hoodies in de collectie. Af en toe hebben we ook gebreide truien van het merk in onze shop. Welk soort trui ze ook in hun collectie hebben, je weet in elk geval zeker dat de kwaliteit goed is en de trui comfortabel zit. Daarnaast ziet een Woolrich trui er ook goed uit en loop je er stijlvol bij!

ZO COMBINEER JE EEN WOOLRICH TRUI

Woolrich is een klassieker merk, zeker als je kijkt naar de parka's die het merk in de collectie heeft. Hierdoor hebben ook de truien een wat klassiekere look. Eén voordeel: ze zijn daardoor heel makkelijk te combineren tot een gave outfit! Kies bijvoorbeeld voor een Woolrich sweater met een mooie clean jeans van Jacob Cohen.