Canada Goose Donsjassen

Canada Goose Donsjassen


Canada Goose Donsjassen

Comfortabel, high end afwerking en perfecte bescherming tegen kou. Check de gehele collectie donsjassen nu bij Rico Moda!

Lees meer

Canada goose arctic program

Canada Goose is een bedrijf dat werd opgericht in 1957 door Sam Tick onder de naam Metro Sportswear Ltd. in Toronto, Canada. Het was pas later, in de jaren ' 80, dat het merk zich meer richtte op hoogwaardige donsjacks en begon te groeien in bekendheid als Canada Goose.

De basis collectie van Canada Goose

Canada Goose staat bekend om zijn hoogwaardige, functionele en warme buitenkleding, vooral bekend om zijn parka's. De basiscollectie van Canada Goose omvat meestal een verscheidenheid aan jassen, parka's en andere kledingstukken die zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen extreme koude temperaturen. De buitenkleding van Canada Goose combineer je elke winter weer met een mooie jeans of chino

Classic: Canada Goose parka's

Canada Goose parka's staan wereldwijd bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en ongeëvenaarde warmte. Vervaardigd van duurzame Arctic Tech-stof bieden ze bescherming tegen wind en water. Gevuld met hoogwaardig wit eendendons, combineren ze warmte met lichtgewicht draagcomfort. Ontworpen met verstelbare capuchons, ruime zakken en verschillende pasvormen, van slank tot ruim, bieden Canada Goose parka's functionaliteit en veelzijdigheid. Met het kenmerkende logo als symbool van kwaliteit zijn deze parka's niet alleen modieus, maar ook geschikt voor de meest extreme koude temperaturen, waardoor ze de favoriete keuze zijn voor winterse avonturen wereldwijd.