Canada Goose jassen

Canada Goose jassen


Canada Goose jassen

Met een jas van Canada Goose zit je sowieso goed! De jassen van Canadese oorsprong zijn heerlijk warm en vrijwel altijd voorzien van het gave merklogo op de mouw. Bekijk alle jassen bij Rico Moda!

Lees meer over Canada Goose

Je hebt 22 van de 22 gezien


CANADA GOOSE JASSEN VOOR HEREN BIJ RICO MODA

Ben je op zoek naar een kwalitatief perfecte jas met een mooi design? Check dan de jassen van Canada Goose eens! Dit merk heeft gave jassen, voornamelijk geschikt voor in de winter. De collectie bestaat vooral uit parka’s, die door hun langere lengte voor extra warmte zorgen. Elke jas is gevoerd met eendendons en -veren. Met een jas van Canada Goose heb je het zeker niet snel koud! Check de gehele collectie bij Rico Moda.

DE PERFECTE JAS

De jassen van Canada Goose zijn het perfecte slotstuk van iedere outfit. Door de basiskleuren als grijs, zwart en donkerblauw kan de jassen met iedere outfit combineren. Door deze basiskleuren zijn de jassen tijdloos, waardoor je zeker weet dat je een kwalitatief goede jas hebt voor de komende jaren. De jassen worden dan ook gedragen door populaire bekendheden zoals Daniel Craig.

TEGEN EXTREME KOU

De jassen van Canada Goose, en dat met name de populaire parka’s, zijn bestand tegen extreme kou. Door de Arctic-Tech buitenzijde zijn de jassen daarnaast winddicht en waterafstotend. De donsvulling zorgt ervoor dat je het met een Canada Goose jas in geen mogelijkheid koud kunt krijgen. Zo kom je de Nederlandse winter gemakkelijk door!

VAN PARKA'S TOT BODYWARMERS

De parka's van Canada Goose zijn het populairst in de jassen collectie. De mooie lange parka's zien we tijdens de winters dan ook al jarenlang terugkeren in de fashionwereld. Maar er is meer. Zo shop je bijvoorbeeld voor in het voor- en najaar toffe bodywarmers, die je net dat extra stukje warmte kunnen geven boven op je outfit. Voor een winterjas met een wat korter model ga je voor de donsjassen van het merk. Check de gehele collectie snel online!