Awakenings, Verknipt of toch Lowlands?

Awakenings, Verknipt of toch Lowlands?

Awakenings, Verknipt of toch Lowlands?

VIND JOUW PERFECTE FESTIVAL SNEAKER

Met de eerste feesten achter de rug, langzaamaan warmere temperaturen en een steeds sterker wordende knaldrang staat het festivalseizoen eindelijk écht in de startblokken. Natuurlijk is jouw outfit niet compleet zonder een passende sneaker, maar welke is geschikt voor jou? Dat ontdek je in deze blog!

Of je nu met je voeten in het zand zit bij Beachboom, staat mee te zingen met Bløf op Concert @ Sea, jezelf het zweet in werkt op Decibel, de dixie’s van binnen staat te bekijken op Verknipt of te housen op Thuishaven. Wij hebben voor iedere Festival dé perfecte sneaker!

Concert @ Sea

Jaarlijks trekken er meer dan 100.000 bezoekers naar de Brouwersdam om Nederlandse topartiesten te zien optreden bij zonsondergang. Begonnen met een enkele dag, en nu uitgegroeid tot een waar driedaags festival.

Aangezien de Brouwersdam enkel uit asfalt bestaat is comfort in de schoen van uiterst belang. Kijk daarom eens naar de sneakers van Hogan. Een sneaker met een klassieke uitstraling, en dankzij de memory foam zool heb je ultiem comfort.

Verknipt

Ga je graag naar Verknipt of andere hardtechno festivals? Geen zorgen, je groeit er nog wel uit ;) . Dit genre is geëxplodeerd door een combinatie van TikTok en het “dansen met Jansen” verhaal tijdens de Corona Pandemie.

Toen de hele wereld nog op slot zat, ging iedere video de wereld over, waardoor de "knaldrang" onhoudbaar werd. Vooral bij het jonge (TikTok) publiek. De hardtechno ganger loopt in het zwart, een merk zit hier niet echt aan verbonden, dus neem eens een kijkje in deze collectie.

LowLands

Een van de grootste festivals in Nederland. Drie dagen lang kamperen onder erbarmelijke omstandigheden ziet niet iedereen zitten zou je zeggen, vooral niet tegen die woekerprijzen. Toch was het festival binnen enkele momenten na het startsein van verkoop uitverkocht.

Drie dagen ploegen door de modder is misschien niet het meest ideale en handige uitgangspunt met nieuwe schoenen. Maar mocht je toch nieuwe stappers nodig hebben, kijk dan eens naar die van Diadora.

De verweerde look op de schoen zorgt ervoor dat je je niet druk zal maken als jij met je nieuwe schoeisel door een plas water moet!

Awakenings

De échte techno purist vind je op Awakenings. Misschien is Awakenings wel de Champions League onder de technofestivals, met sterren als Amelie Lens, Charlotte de Witte, Ben Klock, Marcel Dettman en Nina Kraviz. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Wat Awakenings naast de topartiesten bijzonder maakt is het totaalplaatje, in combinatie met opvallende b2b’s. Sinds vorig jaar is Awakenings verplaatst naar Hilvarenbeek, en kun je er ook kamperen!

Drie dagen lang aan één stuk door beuken, dat vergt een speciale schoen om zonder blaren de strijd uit te komen. De beste sneaker die je hiervoor kunt gebruiken is de Hi-Tec! Dankzij de Vibram zool biedt de sneaker ook bij vele kilometers het beste comfort!


Thuishaven

Hoewel Thuishaven niet zozeer een festival is, toch kun je er wekelijks iedere zondag terecht voor de beste house plaatjes! Grootheden binnen de house als Benny Rodrigues, Michel de Hey en Toman hebben al in één van de vrolijke circustenten gestaan, en wekelijks wordt hier nieuw talent ontdekt. Zo nu en dan worden er ook technofeesten gegeven op de zaterdag.

Thuishaven heeft verschillende ondergronden, zo loop je buiten door het stoffige zand en stamp je op een betonnen vloer in de "loods". Dit vraagt om een goede allround sneaker. De perfecte oplossing: Autry! De sneaker heeft een klassiek en stijlvol uiterlijk, en met de zool kun je zowel buiten als binnen goed uit de voeten.

Decibel Outdoor

Uiteraard mag een festival binnen de hardere stijlen niet ontbreken in dit lijstje. We zijn voorloper in dit genre, de gabber komt immers uit Nederland. Hoewel de kale koppen tegenwoordig niet meer noodzakelijk zijn, is de schoen juist onlosmakelijk verbonden aan de cultuur.

We hebben het natuurlijk over de Nike Air Max, en aangezien we deze niet verkopen ga ik geen woorden meer vuil maken aan dit stukje. ;)

Hier geen link naar de nike store, hier een link naar onze t-shirts

Stond jouw festival er niet tussen, en weet je niet wat je aan zou moeten trekken? Gelukkig staan wij altijd met het beste advies en een vriendelijke glimlach voor je klaar! Kom snel eens langs in de winkel, en laat je adviseren onder het genot van een bakkie (of biertje). En bekijk hier onze volledige collectie.